Kartal, Iklad, Galgahévíz, Hévízgyörk, Domony, Domonyvölgy, Galgamácsa, Kerekharaszt, Hatvan, Verseg, Gödöllő

Galgamente

Belső takarításnál...

      … minden esetben egy alapos porszívózással kezdünk, kivesszük a gumi és vagy egyéb szőnyegeket a lábtérből majd ezek alatt is kiporszívózunk.

     Ezután következnek a műanyagok, ajtókárpitok és minden belső felület amit portalanítunk, tisztítunk és persze ápolunk is. Az ehhez használt tisztítószert mikroszálas kendők, ecset segítségével hordjuk fel a felületekre. Így tudjuk biztosítani, hogy minden apró részlet a műszerfalon és mindenhol máshol ragyogóan tiszta legyen. Ha esetleg szükséges, akkor ismét előkerül a porszívó is.

     Majd jöhetnek az ablakok (aki csak belső takarítást kér annak az ablak felületei csak belső tisztítást kapnak) minden esetben annyira le húzzuk az ablakokat, hogy azokhoz a részekhez is hozzáférjünk amik az ajtókeretben vannak felhúzott ablakoknál. Az üvegeket két mikroszálas kendő és tisztítószer segítségével varázsoljuk tisztává. Ha a megrendelőnk előre jelzi a régi, vagy már szükségtelen matricákat eltávolítjuk az üvegek belső felületeiről.

Végül de nem utolsósorban pedig a kivett szőnyegeket vesszük kezelésbe. A gumiszőnyegeket alaposan átsikáljuk olyan anyagokat használva amik nem bántják a szőnyeg alapanyagát, a szennyeződéshez viszont kíméletlenek, majd takarítógép segítségével eltávolítjuk a rajta lévő folyadékot és vele együtt a szennyeződéseket is. Szárazra töröljük és mehet is vissza az autóba. Szövet szőnyeg esetén egy alapos porszívózás után egy tisztítószerrel átdörzsöljük a szőnyeget majd ismét jöhet porszívó és a tesszük is vissza az autóba.

A fent említett tisztítószerekről a Blog / Híreink menüpont alatt részletesen is olvashat.

A fenti képek illusztrációk!

kérdésed van, ajánlatot kérnél?

“Minek ide autókozmetika, itt egy rakás autómosó”

Sokáig nem hittem az autókozmetika létjogosultságában a vállalkozásunkban. Sőt! Szinte azt kell mondjam kinevettem a Meliondát amikor elmondta, mit szeretne behozni a Infinity Fólia szárnyai alá. Főleg amikor elmondta, nem a megszokott autókozmetikára gondolt, hanem egy környezettudatos kozmetikára, ahol csak környezetkímélő anyagokkal fogunk dolgozni. Igaza lett, az idő Őt igazolta!
Gáti Péter

Belső takarításaink