Kartal, Iklad, Galgahévíz, Hévízgyörk, Domony, Domonyvölgy, Galgamácsa, Kerekharaszt, Hatvan, Verseg, Gödöllő

Galgamente

Tisztítás...

     Első lépés itt is egy alapos porszívózás, ezután még egyszer egy tiszta, puha mikroszálas kendővel át kell törölni a felületet, hogy az estlegesen a bőr pólusaiban maradt darabos szennyeződéseket is el tudjuk távolítani. Kihagyhatatlan lépés a teljesen pormentes felület eléréséhez.

nem habozunk habot használni...

     Ezután egy hab állagú, a bőrfelületekre kifejlesztett tisztítószerrel befújjuk a felületet, illetve a tisztító kefét vagy szivacsot. Majd kíméletesen bánva a bőr felülettel átdörzsöljük a kárpitot. Egy tiszta mikroszálas kendővel visszatöröljük. Így már a tisztítás során akár  2-3 árnyalatot nyerhetünk, ez a bőrfelület szennyezettségétől függ.

Jöhet az ápolás...

    A következő lépésben egy bőrápoló krémet használunk ami nem csak ápolja de egyben védi, és regenerálja is a bőrt. Kiváló tulajdonságainak hála, megakadályozza a bőr kiszáradását, élénkíti a színét, és vissza adja a rugalmasságát, és nem utolsó sorban UV védelemmel látja el.

Legutolsó lépéseként várunk 40 percet, hogy a bőr annyi ápolószert tudjon magába zárni amennyit csak tud. Mikroszálas kendővel visszatöröljük a felületen fent maradt esetleges felesleget.

Fontos....

     Az autóink bőr kárpitjának védelme pont annyira fontos, mint a saját bőrünk védelme. A koszos repedezett bőrbelső a legszebb autó összképét is lerontja.

A bőrtisztítás-bőrápolást évi 2x ajánljuk, hogy a legjobb eredményt kapjuk. Így hosszú ideig élvezhető lesz a bőr belső szépsége.

A beltér védelmét ablakra utólag telepített, magas minőségű fóliák használatával tudjuk megnövelni. Fóliázásról több információt az infinityfolia.hu weboldalunkon talál!

A fent említett tisztítószerekről a Blog / Híreink menüpont alatt részletesen is olvashat.

A fenti képek illusztrációk!

Bőrtisztításaink