Kartal, Iklad, Galgahévíz, Hévízgyörk, Domony, Domonyvölgy, Galgamácsa, Kerekharaszt, Hatvan, Verseg, Gödöllő

Galgamente

Külső takarításnál...

     Szükség esetén elő kell mosnunk az autót. Ezt minden esetben egy külső magasnyomású mosóban végezzük el a környékünkön. Erre azért van szükség, mert egy ilyen mosónak rendelkezni kell különféle speciális engedélyekkel, illetve berendezésekkel, ezek beszerzése a mi családi vállalkozásunknak túl nagy beruházás lenne, ezért választottuk a külső mosót. Ezt minden esetben egyeztetjük a tulajdonossal és engedélyét kérjük hozzá!

Jöhet a nanowax...

Az előmosás után az autót egy carnauba waxot tartalmazó felületaktív anyaggal tisztítjuk. A tisztítószert mikroszálas törlőkendő segítségével hordjuk fel a karosszéria teljes felületére.

Szárazolás/visszatörlés

     A carnauba waxos tisztítószer letörlése után egy fátyolos rétegben láthatóvá válik a carnauba wax a felületen, ezt a réteget tiszta mikroszálas kendők segítségével visszatöröljük. Így érjük el a visszatérő Infinity Fóliás ügyfeleink által már jól ismert szaloncsillogást.

Felni- és gumitisztítás, ápolás...

Az előmosáskor a felniket alaposan lemostuk, így már csak a finomhangolás van hátra. Innen kétfelé tudunk indulni.

Első verzióban egy általános felnitisztító és felnikefe segítségével eltávolítjuk az előmosás után fennmaradt szennyeződést. Visszatöröljük, és jöhet a gumiabroncs.

A második lehetőségnél egy speciális fékpor és reprozsda eltávolító anyaggal kezeljük a felnit. Ezt az anyagot leöblítjük majd szárazra törlés után, jöhet a gumiabroncs. A gumiabroncsot kétszer töröljük át az ápoló anyaggal, egyszer közvetlen a munka elvégzésénél, egyszer pedig átadáskor.

A fent említett tisztítószerekről a Blog / Híreink menüpont alatt részletesen is olvashat.

A fenti képek illusztrációk!

“A letörölhetetlen mosoly.”

Amikor valakinek első alkalommal jár nálunk, és átadom neki a kész, letisztított autót, és meglátja az eredményt, akkor sok embernek egy letörölhetetlen mosoly jelenik meg az arcán. Na ezért a mosolyért érdemes csinálni ezt a munkát!
Gáti Péter

Külső takarításaink